Català - Castellano

Buscar
Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo
Quan a inicis de 2010 ens varem plantejar la possibilitat de crear una Fundació que regulés les donacions que periòdicament realitzàvem per ajudar a emprendre accions solidàries més ambicioses, ho varem fer conscients de la feina que això comportava, però també des de la seguretat del pas endavant que estàvem afrontant.

Amb aquest propòsit, al maig del mateix any oficialitzem la seva constitució, donant forma jurídica a un projecte il•lusionant que està comptant amb un suport multitudinari que ens enorgulleix i empenya a anar més lluny.

Des de sempre, el Grup La Pau i l’equip humà que el forma s’ha caracteritzat pel seu esperit altruista i solidari. Dia a dia, moment a moment, ho demostrem en cadascuna de les accions que realitzem. Ara, amb la Fundació La Pau Solidària, pretenem canalitzar aquest desbordant esperit social.

I és que ser membre del Grup La Pau significa molt més que una feina, significa compartir un estil de vida, una manera de fer i sentir les coses que va més enllà del pur negoci empresarial. Aquest esperit va ser el que va envair a 13 emprenedors al 1983, joves voluntaris de la Protecció Civil que volien oferir a la societat els seus valors i la seva ajuda.

Molt ha plogut des d’aquell juny de fa 27 anys, quedant pel record les reunions clandestines, després de maratonianes jornades laborals a les seves respectives feines, que organitzaven per arribar a fer realitat la seva il•lusió. Així va començar una bonica història d’esforços, treball i valors que encara es manté i que ara, amb la Fundació, pren un nou tarannà. Segur que cap d’ells va arribar a imaginar, en el més ambiciós dels seus somnis, que més d’un quart de segle després, aquesta cooperativa lideraria un pool empresarial de quasi 500 treballadors, 150 vehicles, més de 22 milions d’euros de facturació i, fins i tot, donaria nom i força a una fundació. Avui, la consolidació de l'empresa és una realitat dins del marc de la filosofia que la va fundar: atendre les necessitats socials en el transport sanitari i adaptat amb una actitud voluntària i solidària. I, si això és així, ha estat i és gràcies als valors personals i professionals dels seus treballadors.